fbpx

Embacco

OM OS

Vision.

Embacco Lighting er en dansk belysnings virksomhed som gennem det gode lys og den gode akustik har en klar vision om at skrue op for den enkeltes daglige dosis af indre velvære.

Vores belysning er designet til at tilføre mere blødhed, taktilitet og god akustik ind til vores arbejdspladser og i det offentlige rum. Vi tror på en voksende human og sensitiv orienteret fremtid og at vi fremover skal overveje hvilke materialer og overflader vi anvender i vores nuværende og fremtidige indretninger. we bring into our present and upcoming room design.

Vi er en lysvirksomhed med stor kærlighed for lys

Embacco Lighting er en belysningsvirksomhed med iværksættertankegang, baseret i Danmark. Grundlæggeren Lise Nørgaard er lysdesigner, som har en passion for multifunktionelt design. Hendes kærlighed til lamper og belysning får hende ofte til at vandre væk under samtaler, hvis hun bemærker en særlig lampe, og når Lise går på indkøb bruger hun ofte mere tid på at se på belysningen, i stedet for de varer hun er ude for at købe.

Embacco er en 2-personers belysningsvirksomhed med et stort netværk, og vi arbejder primært på entreprisemarkedet, hvilket betyder, at vi har tætte relationer til lys- og indretningsarkitekter, arkitekter, entreprenører og folk der arbejder inden for indretning og arkitektur.

Et tilbagekig...

For at tage et kort tilbageblik i historien – vi startede op i 1995 som en lysdesignvirksomhed og grundlæggeren Lise har siden gennemført utallige lysprojekter i de skandinaviske lande. Udover er Lise også en af designerne bag lyskollektionen.

Vendepunktet kom, da Embacco besluttede at ændre retning til bløde materialer og arbejde hen imod bedre kontormiljøer med inspirerende belysningsløsninger. Ved hjælp af bløde og lydabsorberende materialer designer hun lamper, der ikke kun ser godt ud, men som også får dig til at føle dig fantastisk. Lise ønsker at hendes designs skal have en positiv indflydelse på folks dagligdag gennem mindre støjende arbejdspladser, glat belysning og moderne design.

I dag ejer Lise stadig virksomheden.

We do acoustic lighting

Ja, det er netop det vi gør. I vores lysdesign har vi fokus på at integrere blødt akustisk tekstil og bringe lydabsorbenter ind i vores pendler FAB, HighFive og MoM.

Da god akustik kræver store overflader, spænder de fleste af vores lyspendler fra Ø 80 – 110 cm.

Den nuværende pendelkollektion FAB og vores kommende MoM + HighFive er alle lavet med taktilitet og akustiske fordele som fokuspunkt, hvilket betyder, at de alle omdanner støj til lyd.

Og lyset ?

Bare hvis du undrer dig!! Selvfølgelig – af hjertet er vi en belysningsvirksomhed med mere end 20 års erfaring i lysdesign … så så så …..når vi udgiver nye pendler er det gode lys vores højeste prioritet – for os handler det om direkte klart varmt lys og med en høj brillans.

.....baseret på egen erfaring

Faktisk startede det hele for nogle år siden. På dette tidspunkt begyndte stifteren af Embacco, Lise Nørgaard, at føle sig følsom over for støj i værelser. At bo i en reception eller i et rum lavet af hårdt, ikke-absorberende materiale og folk, der snakkede, var for Lise næsten umuligt.

Fysisk følte Lise et pres i hovedet, og hun måtte forlade det støjende rum med det samme. Lige efter begyndte hun at observere og spørge folk om deres oplevelser i overfyldte og støjende lokaler. Denne lille undersøgelse overbeviste Lise.

Udover at folk led af for meget støj i det offentlige rum, stressede det dem også. På dette tidspunkt designede Embacco Lighting armaturer lavet af hårde og traditionelle materialer.

Vendepunktet kom, da Lise besluttede at skifte retning til bløde lydabsorberende materialer.

LISE NØRGAARD LYS DESIGNER

Lise Norgaard is an experienced lighting designer whose refined and holistic approach to lighting design also reflects her latest designs – the acoustic pendants MoM and HighFive – where Lise pays tribute to and design in soft tactile materials. Lise deeply believe in a world characterized by a growing humanity and exact this future will ask for tactility and softness in the expression of the materials surrounding the light source.

As being  the founder and creative at Embacco Lighting she has completed an extensive numbers of lighting designs in Scandinavia. Her Scandinavian roots are also expressed in her acoustic lighting design which is in a modern minimalistic design language.

When Lise starts up a new pendant design her  top of mind is – with no exception –  to define the quality of light ,” Light always comes first”  or as lise express it “ I have seen to many really well designed fixtures with a light quality like a cloudy day, and it is sad , isn´t it ? ” Her new acoustic pendants have an extreme high light quality , a quality cultivated through countless of trials and experiments. Next comes the design of the house , soft and tactile and with implementing the sustainable.

ANNE KROGH DESIGNER MDD

Hun kan bare ikke stoppe sig selv!! Annes styrke ligger i, hvordan hun "lever" sit fag, og i konstant at være på farten for at hente ny inspiration til sine kunder.

Anne er ofte inspireret af det daglige liv, såvel som af sine rejser til europæiske metropoler, hvor hun intenst observerer bylivets kraft.

I øjeblikket arbejder Anne Krogh primært med større indretningsopgaver … dog med et stærkt ønske om at få mere tid til at øve…. produkt design.

I øvrigt: Anne Krogh er uddannet fra Designskolen ved Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1985.

DET HER ER SLUTNINGEN