fbpx

Press

Need a picture, text or press release – you’re at the right place.

Så nemt downloader du:

– Find vores produkter neden under og download som zip-fil ved at klikke på produktet

– Gem og udpak filen (win-zip hjælper dig)

Spørgsmål eller brug for personlig assistance?

– Kontakt Lise på lise@embacco.dk

Hvad indeholder zip-filen?

– Produkt og interiør billeder i høj opløsning (300 dpi CMYK)

– Pressemeddelelser

MoM – ny akustisk lampe

MoM, den bæredygtige cirkulære pendel optimerer og kombinerer det gode lys og akustik. Navnet MoM angiver oprindelsen af det lydabsorberende materiale, hamp direkte fra Moder Natur.

MoM – ny akustisk lampe

MoM, den bæredygtige cirkulære pendel optimerer og kombinerer det gode lys og akustik. Navnet MoM angiver oprindelsen af det lydabsorberende materiale, hamp direkte fra Moder Natur.

HIGH 5

Vores seneste kæmpe akustiske pendel High Five, inspireret af de mange baldakinkonstruktioner du møder i lufthavne og på stadioner. Rammen er designet i femkanter og sekskanter.

SoLong

SoLong , rørvedhænget med de strålende proportioner, alle 800 mm i højden. Du kan bruge vedhænget i næsten ethvert interiør.

THE GREAT OUTDOORS

Den eneste udendørs du nogensinde har brug for, download kataloget.

FAB circular, Remix

Det er vores hensigt at bringe mere taktile overflader ind i fremtidens interiør. FAB er et semiakustisk tekstilvedhæng i mange størrelser og overflader.

FAB

Du kan få FAB i mange størrelser. I bunden finder du et tekstilbetræk, som giver et blødt og menneskeligt lys til rummet.

FLABFAB

Vedhænget med det almindelige navn. Den lange tekstil pendel har en længde på 120 cm og er velegnet som lys til mødelokaler, kontor eller private boliger.

KongFAB Remix

Kongen. Et kæmpe tekstilvedhæng i kegleformet design. Remix-versionen fås i omkring 49 farver og er super som belysning til ruminteriør eller til at lyse et bord op.

KongFAB

KongFAB'en – hemmeligheden er størrelsen, fås i hvid, sølvgrå eller sort.

Welcome Outdoor

Den terningformede udendørs med de bløde afrundede kanter gør designet mere menneskeligt og organisk. Fås i 4 overflader.

Light U Outdoor

Vores store udendørs med et u-formet touch, fås også i 4 overflader. Sort alu, bronze, alu eller højglans hvid.