fbpx

NY AKUSTISK PENDEL

MoM rose remix 612

Ø 800 mm x H 90

MoM er en akustisk pendel med 8 direkte lysrør, som giver et smukt klart lys med høj brillans og farvegengivelse. Bag tekstilet finder du det mest bæredygtige akustik-regulerende materiale "hamp". Den 40 mm miljøvenlige hampskive bidrager til den gode akustik og lyd i dit rum.

KLIK HER FOR FLERE DETALJER

”MoM er et resultat af et 2-årigt forskningsprojekt, der går ud på at erstatte menneskeskabte akustiske materialer til lydabsorbenter direkte fra moder natur” – Lise Nørgaard – designer

"det handler om hamp - den miljøvenlige naturlige lydabsorberende materiale"

Egentlig startede det som et forskningsprojekt med Danish Sound. Målet var at erstatte de menneskeskabte absorbere til lydabsorbenter direkte fra moder natur. Efter en periode med målinger endte vi med hamp. Udover at hamp har de optimale lydabsorberende egenskaber er det også et meget miljøvenligt valg. Da hamp er en etårig plante, kan den høstes og genplantes hvert eneste år. Hamp indeholder heller ikke noget protein. Dette gør den ældste afgrøde i verden skadedyrsbestandig, og derfor dyrkes den helt uden pesticider.

At handle bæredygtigt handler også om afstande og valg af leverandører i nærheden... det gør vi. Vores hamp vokser på Mols, et smukt sted kun få timers kørsel fra vores produktionsfaciliteter. I hvert MoM vedhæng finder du bag det forreste tekstil en 40 mm hamp skiveabsorber .. click to read more about hemp as sustainability.

MoM blev skabt efter et forskningsprojekt om lydabsorberende materialer.

lagene

Hvert eneste MoM-vedhæng er håndlavet og tilpasset til en specifik bruger og rum.

Pendlet er designet i lag.

I midten finder du det miljøvenlige hampeabsorberende materiale med en tykkelse på 40 mm og med en optimeret tæthed.

Absorberen er omgivet af en 90 mm cirkulær metalramme og 6 afstandspunkter/afstandsstykker der holder for- og bagpladen adskilt.

Frontpladen er laserskåret perforeret aluminium beklædt med enten Remix 3 eller Canvas polstringstekstil fra danske Kvadrat. Toppladen leveres altid med sort Gloss tekstil – Gloss er et meget rengøringsvenligt tekstil.

MoM leveres med 3 trådophæng.

MoM er

velegnet til mødelokaler, kontorer, kantiner, korridorer eller private boliger.

MoM - set bagfra - Top med Gloss tekstil - Remix 193 bundplade.

PRODUKT SPECIFIKATIONER

Dimensioner

Ø 800 x H 90

Materialer

Pulverlakeret mat sort RAL | Forside:  Remix 183 sort / Kvadrat | Rør: Mat sort aluminium | Topplade: Glans sort fra Kvadrat, kan rengøres | Ophæng: Pendel ophængt i 3 ledninger og 2 x 0,75 sorte tekstilkabler

Tilbehør

Indlæg, lys guld

Strålevinkel

24 dgr.

LED lys

610 x 8 stykker  = 4.880 lumen, RA 97 . 2700 K

Dæmpbare versioner

Kan ikke dæmpes, DALI dæmp eller Push dæmp

Vægt

12,4 kg | Klasse IP: 23

Ø 800 mm x H: 90

Ø 800 mm x H: 90